CN Hairstyling is sponsor van Circus Lorelly

Ik knip al enkele jaren de mannen van Circus Lorelly en we raakten al snel goed bevriend met elkaar.

Voor hun circus zochten ze sponsoren en zodoende help ik hun bij de voorstellingen in de restauratie en achter de schermen, wat zo leuk is om te doen.

Maar wie is nou Circus Lorelly?

Circus Lorelly is de grote hobby van Lennart Schoppers en Yoshi Berends. Zij wonen op het Vordense buurtschap Hackfort. Beiden zijn al jaren lang besmet met het circusvirus. Lennart Schoppers werkt al enkele jaren voor een reizend Nederlands circus waar hij achter de schermen voor de nodige pr- en vergunningen van het circus zorgt.

Wij trekken met Circus Lorelly niet door het land. We beperken ons jaarlijks tot enkele voorstellingen in Vorden en omgeving. zo verklaart Lennart die steevast als clown in de piste staat. Yoshi Berends zorgt als ‘spreekstalmeester’ voor de presentatie.

Na als kind een keer naar het circus te zijn geweest, waren Lennart en Yoshi verkocht aan de geur van zaagsel en popcorn en de romantiek van het leven in een caravan. En zo, na jarenlang zelf circusje te hebben gespeeld in de achtertuin of met het Playmobil-circus, tot het moment dat Yoshi en Lennart elkaar bij toeval ontmoeten, kwam het moment dat beide mannen tegen elkaar zeiden: Moeten we niet zelf wat oprichten, gewoon voor de lol.

En zo hebben zij hun ideaal om ooit eens een eigen circus te beginnen in vervulling laten gaan.

De naam Circus Lorelly werd geboren uit een flauw grapje, maar bleek later hun handelsnaam te zijn. Inmiddels wordt in Vorden en omgeving hun naam enthousiast nageroepen.

Via onderstaande link verwijs ik u door naar de site van Circus Lorelly voor alle informatie en agenda over al hun voorstellingen.

http://www.circus-lorelly.nl